elfelejtett jelszó

Árfolyamok

 
1 CHF
322.07 HUF
1 EUR
344.75 HUF
1 USD
308.64 HUF

Aktuális

Felhívás ügyfelek részére partnerünk, a GRAWE életbiztosító Zrt.-től

2020. április 7.

Tisztelt Ügyfeleink!   /A GRAWE Életbiztosító Zrt. mindenekelőtt arra kívánja felhívni ügyfelei figyelmét, hogy az életbiztosítási szerződés hosszú távú megtakarítást, biztosítási védelmet, öngondoskodást, gondoskodást célzó és lehetővé tevő szerződés./ / / */A GRAWE Életbiztosító Zrt. kimagasló, 85%-os többlethozam részesedést biztosít ügyfeleinek, a forintos bizto...

Felhívás a koronavírussal kapcsolatban!

2020. március 17.

*Tisztelt Ügyfeleink!* * * *A Covid-19 (koronavírus) miatt irodánk 2020.03.16-tól csökkentett módban üzemel. A hétfői meghosszabbított nyitva tartásunkat a járvány idejére felfüggesztjük.* Szeretnénk megkérni minden kedves ügyfelet, hogy a kialakult helyzet miatt *Ne látogassák személyesen irodánkat*, illetve, ha lehetséges csak mobiltelefonon vagy email-en vegyék fel ...

A MIC Biztosítási Alkusz Kft. 2019. augusztus 3-án a százhalombattai Sportcentrumban rendezte meg Országos Sportnapját

2019. október 10.

Immár harmadik éve, hogy itt találkozhatunk üzleti partnereinkkel, vezetőinkkel, igazgatóinkkal, legeredményesebb munkatársainkkal és különösen megbecsült családtagjaikkal. Ez utóbbiak különösen is fontosak számunkra, hiszen üzletünk akkor tud stabilan, biztonságosan működni, ha a mögöttünk álló családi háttér rendezett és támogatja munkánkat. Ezért is vált hagyománnyá, hogy a sportnapi rendezvényünkre a családtagok is meghívást kapnak.

Aegon 1000-es klub

2017. június 13.

Az Aegon 1000-es klub rendezvényére idén is meghívást kaptunk, melyen az MIC Biztosítási Alkusz Kft. képviseletében Kissné Szabó Teréz igazgatónő vett részt, aki igazgatóságával az Aegon lakástakarék és lakásbiztosítási termékek értékesítésében az élen jár.

Megnyílt az Osztrák Köztársaság Tiszteletbeli Konzulátusa Pécsett

2017. június 2.

Nagy megtiszteltetés volt az MIC Biztosítási Alkusz vezetői, igazgatói és irodai dolgozói számára, hogy 2017. május 18-án részt vehettek az Osztrák Köztársaság Tiszteletbeli Konzulátusa újbóli megnyitóján a Pécshez tartozó Üszögpusztán, a Batthyány-Strattmann kastélyban.