elfelejtett jelszó

Felhívás ügyfelek részére partnerünk, a GRAWE életbiztosító Zrt.-től

Felhívás ügyfelek részére partnerünk, a GRAWE életbiztosító Zrt.-től

2020. április 7.

Tisztelt Ügyfeleink!

 

A GRAWE Életbiztosító Zrt. mindenekelőtt arra kívánja felhívni ügyfelei figyelmét, hogy az életbiztosítási szerződés hosszú távú megtakarítást, biztosítási védelmet, öngondoskodást, gondoskodást célzó és lehetővé tevő szerződés.

 

A GRAWE Életbiztosító Zrt. kimagasló, 85%-os többlethozam részesedést biztosít ügyfeleinek, a forintos biztosítások esetében

2,3%-os, eurós biztosítások esetében 1,1%-os garantált technikai hozam mellett.

 

Összességében így a GRAWE Életbiztosító Zrt. ügyfelei életbiztosítási szerződéseik esetében 2020-ban forintos biztosítások esetében 5,75%-os az eurós biztosítások esetében 3.75%-os nyereségkamatlábnak megfelelő nyereségrészesedés, jóváírást tudhatnak magukénak.    

 

  1. A GRAWE Életbiztosító Zrt. a társadalmi felelősségvállalás körében, átérezve a koronavírus terjedését korlátozó, de sajnos ügyfeleinek pénzügyi nehézséget is okozó intézkedések következményeit, azok enyhítése céljából, egyúttal az ügyfelek hosszútávú megtakarításait megóvandó az alábbiakról tájékoztatja ügyfeleit: A GRAWE Életbiztosító Zrt. az általános életbiztosítási feltételeiben foglaltaknak megfelelően – ügyfelei kérelmére - biztosítja a fizetési nehézségekkel küzdő ügyfeleinek a biztosítási díj negyedéves, féléves gyakoriságú – részletekben történő megfizetését.
  2. Súlyosabb pénzügyi nehézségekkel küzdő ügyfeleinknek lehetősége van a GRAWE Életbiztosító Zrt.-től az általános életbiztosítási feltételeiben foglaltaknak megfelelően kérni az életbiztosítási szerződésük díjmentesítését.
  3. A GRAWE Életbiztosító Zrt. az általános életbiztosítási feltételeiben foglaltaktól eltérően 6 hónapot meghaladóan is biztosítja a fizetési nehézségekkel    küzdő ügyfelei szerződései esetében mind a szerződés reaktiválását (kockázatviselés helyre állítását), mind a díjmentesített szerződések esetében a díjfizetés helyreállítását.
  4. A GRAWE Életbiztosító Zrt. az életbiztosítás, mint fő biztosítás szerződési feltételei alapján meghatározott teljes biztosítási összeget teljesíti a jogosultak részére, abban az esetben is, ha sajnálatosan valamely szerződése esetében a biztosított a jelenlegi koronavírus járvány következtében vesztené életét.

 

Kérjük ügyfeleinket, hogy a fentiek megfontolása mellett, mindenképpen keressék ügyfélszolgálatunkat, mielőtt életbiztosítási szerződéseik visszavásárlása mellett döntenek, mivel a visszavásárlás anyagi veszteséget jelenthet, amelynek elkerülése érdekében - különösen a jelenlegi helyzetben – a GRAWE Életbiztosító Zrt. szeretne segítséget nyújtani!

 

Sokakban a jelenlegi járvány helyzet keltette fel azt az igényt, hogy gondoskodjanak szeretteikről, azokról, akinek életéért, jövőjéért felelősek és tette egyértelművé, hogy milyen fontos a biztosítási védelem. A GRAWE Életbiztosító Zrt. változatlanul áll jövőbeni ügyfelei rendelkezésére és ajánlja klasszikus életbiztosítási termékeit!

 

A koronavírus járvány következtében életbeléptetett korlátozások betartásának elősegítése érdekében szerződéskötés céljából a GRAWE Életbiztosító Zrt-vel történő kapcsolattartásra elsősorban az info@grawe.hu e-mail címet ajánljuk ügyfeleink részére, megkereséseik eljuttatására. A megkeresésesekre a Biztosító egy munkanapon belül elektronikus választ ad.

 

Figyelemmel arra, hogy a GRAWE Életbiztosító Zrt. tevékenységét biztosításközvetítők közreműködésével végzi, kérjük forduljanak bizalommal biztosítás közvetítőinkhez, akik az alábbi elérhetőségeken minden szükséges információval ellátják Önöket, akár meglévő szerződéseikkel, akár szerződéskötési szándékukkal kapcsolatosan!

 

Partnerek és elérhetőségek:

 

MIC Biztosítási Alkusz Kft.

e-mail:  info@micalkusz.hu

telefon: (06 1) 463 0198

 

GRAWE Életbiztosító Zrt.